Sabotör

Titta vad min lilla odåga till hund har gjort nu. Ibland blir man så trött på honom att man inte vet vad man ska göra. Det måste vara så här småbarns föräldrar känner ibland. Tur för honom att han är så söt och charmig:P

Nicke i spårskogen

Nicke spanar avundsjuk på de andra medans han väntar på sin tur

Nicke väntar avundsjuk på sin tur att spåra.

Spårskogen

Trodde inte att Nicke skulle klara spåren jag åt honom idag, haha tji fick jag och han pecka finger åt mig. 3 timmar gamla spår med nyfallen snö över var väl inget problem. tror jag ska sluta nedvärdera min hund. han är en underbar spår hund nu när jag slutat lägga mig i hans jobb. Tack för en underbar spårkurs marion jag lärde mig jätte mycket. Tror att nicke är lika tacksam han. Äntligen har jag slutat att störa honom när han arbetar.

Tror var tävling i mars kommer gå som smort :P

Haha nu ska vi inte bli för självsäkra här inte, men lite stolta och nöjda är vi allt över oss själv.

Lilla nicke och jag

Jag ser det snöar

Jaha igår snöade det och idag är allt borta igen. Nicke jätteledsen han älskar snö. Han for omkring som ett skållat troll igår på tomten och dök i den lilla snö som fanns. förstår inte hur han lyckades med det. Men något måste han ju vara duktig på :P

Ny blogg

Titta nu har också jag skaffat blogg. Fast denna gång åt min hund Nicke. Han får vara stjärnan här så ska jag berätta om alla hans framsteg på tävlingsbanorna.

Vi var på spårkurs i helgen. Det är rent otroligt hur mycket fel man kan göra när man bara ska springa bakom och hålla i ett snöre. Men vi jobbar på det. Och nu när matte blivit bättre så spårar Nicke mycket bättre. Roligt att se att han fått tillbaka motivationen.

Nu ser vi fram mot tävlingen i borås den 29 mars om vi kommer med på den.
Först och främst blir att klara av lydnaden den 25 januari.

Men all träning får ligga på is så länge. Då lilla vovven blivit förkyld och ska ta det lugnt. Han älskar verkligen mjölk och houng han kommer vilja vara sjuk jämt.

RSS 2.0