Spårtävlingar

Jaha tävlingen på eskilstuna gick inget bra, han tog 3 pinnar och bytte sen spår så vi hamnade ca 2 km åt fel håll. Sen nu i söndags var vi på Nynäshamn och skulle göra ett nytt försök, gick ännu sämre då med 1 pinne innan han tappa bort sig. Börjar fundera på om nu spår är något för min hund. Vi kanske skulle satsa på söket, vi ska ju till tyresö Bk och köra lägre sök sen sista maj hur nu det går vet vi ej ännu :)

Men en sak är säker man vet aldrig vad som händer när man har en pudel i andra änden av snöret.

Vi har även varit på kurs under helgen för Anna Lövgren en otroligt duktig tjej från Borås, vi lärde oss mycket matnyttigt som vi kommer använda i fortsättningen.
Nu på onsdag ska jag även på kurs för Maria Hagström vilket ska bli roligt det med. Alltid kul att få nya tips och ideer om hur jag ska göra min fåniga lilla pudel till en trevlig tävlingshund. Han är ju redan underbar som familjehund :) så nu ska det bara gå bra på tävlingarna också så är han perfekt på alla sätt och vis :)

Ha det bra

Spår

Nu under påsken har vi varit ute och spårat massor då vi kommit med på en tävling borta i Eskilstuna den 18 april.
Så nu är det hård körning med spår och lydnad fram tills dess och sen ska vi bli uppflyttade :)
Men då måste min lilla vovve börja ta pinnarna på spåret så där har vi något att jobba på fram tills dess och även detta jobbiga krypande som ska fixas också men där börjar han bli bättre sen jag ställer lite krav på honom :)
Så vi kör på så får vi hoppas att det räcker till en uppflyttning :)

RSS 2.0