Plåtmage

Nicke verkar ha en plåtmage :) han mår kanon efter sin eskapad att käka kaviar tub det kommer ut lite bitar varje dag. Så snart är den nog ute helt ska ni se :)
Men lite besviken har han allt varit under veckan. Vi har ju åkt bil till jobbet varje dag så det har bara blivit en halvtimmes morgon promenad innan vi kom till mormor. Man vill ju ändå vara på den säkra sidan om något händer så man kan åka in med honom.
Till hans stora lycka blev det en promenad imorse till jobbet. Han kutade på över åvägen och skutta runt lite i snövallarna. Medan matte försökte ta lite fina bilder på soluppgången.

Kalles kaviar och lyd 3

Jaha denna dag var intressant, Nicke fick vara själv i 2 timmar på förmiddagen då sambon och jag åkte och handlade. Vad använde han denna tid till, gissa :) han käkade en kalles kaviar tub med hela tuben och innehåll. Så matte får panik när hon kommer hem och hittar bitar av tuben på golvet. Iväg och köpa sparris som Nicke tyckte var supergott och käkade glatt hela burken.
Nu har han även käkat middag och druckit vatten så det verkar lugnt just nu. Men får hålla honom under uppsikt till imorn ordentligt. Sen får man väl gräva runt i skiten imorn med en pinne eller nått så man kan hitta lite aluminium bitar förhoppningsvis. Just nu lekar han även med husse så han verkar helt okej.
Vi har även hunnit med vår första start i lyd 3 vilket inte gick så kanon, vi fick ihop 153p. Med andra ord har vi lite att träna på till nästa gång men vad tusan :) trägen vinner, jag visste att han inte var klar för det här än. Men vad tusan man måste ju testa.
En sak jag är glad över är att han tog rätt pinne på vittringen då har iaf den fastnat :) Så då kommer resten efter hand.
Rapport om Nickes kalles kaviar följer.

Årets Familjehund

Nicke är med i en kul tävling i år som heter Årets familjehund som doggy har skapat. De har även årets familjekatt, det är en ganska kul sida där man kan presentera sin vovve med bilder och text. Samt rösta på varandra om vem som har sötast hund och så vidare. Den som har flest stjärnor när tävlingen är slut vinner självklart.
Priset är ett års försäkring i folksam och massa hundmat, med andra ord praktiska saker :) dessutom finns chansen att diskutera med andra hund människor om hund problem med mera på forumet. Kan vara värt att kolla in om man är intresserad av sånt.
Gå in på www.doggy.se så hittar du det.
Nu till Nicke lite mera :) vi kör vår första start i 3:an på söndag i viksberg. Så håll tummar och tassar för oss, momenten sitter väl inte till 100% så det blir bara träning för att se vart vi ligger. Men ska bli kul att köra det :)

Lite bilder

Här kommer nu lite bilder från nya kameran, men jag måste nog öva lite till innan det blir riktigt bra bilder :)
Nicke skuttar fram i sitt back on track täcke
Nicke skuttar runt i sitt back on track täcke :)
Nicke hämtar ett gosedjur på uppletande
Nicke hämtar ett gosedjur på våra nyårslekar på klubben.
Allén utanför klubben
Allén utanför klubben är otroligt vacker just nu.
Picasso
Picasso fick också agera fotomodell han var inte så glad över det.
Movitz
Nya stjärnan hemma tyckte det var desto roligare. Lilla Movitz är den nya medlemmen i familjen.

RSS 2.0