Kalles kaviar och lyd 3

Jaha denna dag var intressant, Nicke fick vara själv i 2 timmar på förmiddagen då sambon och jag åkte och handlade. Vad använde han denna tid till, gissa :) han käkade en kalles kaviar tub med hela tuben och innehåll. Så matte får panik när hon kommer hem och hittar bitar av tuben på golvet. Iväg och köpa sparris som Nicke tyckte var supergott och käkade glatt hela burken.
Nu har han även käkat middag och druckit vatten så det verkar lugnt just nu. Men får hålla honom under uppsikt till imorn ordentligt. Sen får man väl gräva runt i skiten imorn med en pinne eller nått så man kan hitta lite aluminium bitar förhoppningsvis. Just nu lekar han även med husse så han verkar helt okej.
Vi har även hunnit med vår första start i lyd 3 vilket inte gick så kanon, vi fick ihop 153p. Med andra ord har vi lite att träna på till nästa gång men vad tusan :) trägen vinner, jag visste att han inte var klar för det här än. Men vad tusan man måste ju testa.
En sak jag är glad över är att han tog rätt pinne på vittringen då har iaf den fastnat :) Så då kommer resten efter hand.
Rapport om Nickes kalles kaviar följer.

Kommentarer
Postat av: Erika

Behöver alla tips som går att få angående vittringspinnarna! HUR har du tränat in dem? Kram från oss!

2010-02-21 @ 20:50:33
URL: http://voff.pronoblem.se/
Postat av: Britt-Marie o Totti

Inte dåligt att ni kom till start, trots snöväder. Själv hade jag nog stått över en sån här helg.

Hoppas Nicke inte tar skada av kaviartuben. Han hade nog missförstått det där med plåtmage.

2010-02-21 @ 21:53:11
URL: http://www.tottskrutten.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0