spår


Nicke på Smultronstället med en enligt honom mycket god glasskula :)



Det var en trevlig dag i somras, men nu närmar sig hösten med stormsteg och med det alla tävlingar :)
Den 7 september börjar vi med en kvällstävling på södertälje i Lydnads 3:an och hoppas att Nicke har mognat ihop lite under somaren så det funkar nu allt på samma gång. Igår gjorde han mig väldigt stolt då han tio mässigt gjorde rutan på våran träningstävling på klubben, våra domare satte till och med 10 på det tills jag tog upp bollen och belöna när han kom in fot igen :) var så glad.


Men annars är det brukset som hägrar och spår, jag har verkligen under sommaren försökt att klura till spåren för honom så att han får jobba lite. Och jag tror nog att han tyckt det varit kul. Han har fått gå spår där spårläggaren har haft med sig sin egen hund, det störde honom i början men han löste det varje gång :) duktiga vovve.


I onsdags tänkte jag att jag ska vara riktigt elak mot honom så jag tog med honom ut när jag la spåret och la även ut en tom patronhylsa som apport. Han blev knappt störd av sig själv när jag släppte på honom, han kolla lite där han hade gjort några turer ut men annars inget. Han markerade hylsan och tänkte sen gå vidare, nehe sa matte och han fick snällt stanna där tills han plockat upp den :) vilket han gjorde tillslut.

Så imorn innan vi ska ner och hjälpa till på klubben när belgarna har sin inoffciella utställning så ska jag vara lite elak mot honom igen. Han ska få några riktigt kluriga saker på spåret, tänker inte avslöja än, det får ni läsa imorn :) Men det ska bli kul att se hur man löser det.

Länge sen nu...

Nu var det ett bra tag sen jag skrev är, jag är väl inte direkt världens bästa bloggare om man säger så. Men man har så mycket annat att göra att tiden inte alltid räcker till.

Just nu ockuperas min tid till stor del av klubben rallytävling den 4 september. Ska bli skitroligt att då, men fy tusan vad mycket jobb som måste göras innan. Tror man glömmer vilket jättejobb arrangörerna gör när de ordnar en tävling. Jag vet att jag lätt glömmer det när jag är ute och tävlar, så får väl passa på och säga tack till alla funktionärer som ställer upp på tävlingar jag deltar i :) kanon att ni finns annars skulle man ju inte kunna tävla.

Men man hinner även med en del roliga saker under sommaren. Dels har min kära syskon fyllt år, så vi hade lite grillning hemma hos mamma och pappa och firade dem tillsammans.



Eftersom brosan ska flytta till lund och plugga till brandman så fick han en brand bil...



Och handdukar och titta han blev en bediun ;)



Syrran fick sin present i förväg då hennes dator krashade så fick hon en ny.



Här är nästan hela gänget samlat.

Vi har även hunnit med att besöka Söderköping denna sommar också, detta är en tradition i våran familj. Ända sen vi stannade med Husvagnen där för att sova när jag var liten och mamma och pappa fick reda på av killen på camping att det fanns en glassbar vid götakanal som hette Smultronstället så har vi åkt dit för att äta glass. Nu tänker ni säkert, lång resa bara för att äta glass, men det är värt det :)




Syrran tog en stjärnskott.




Min hette Lido.




Leffes kommer vi inte riktigt ihåg vad den hette, men något med Hollywood var det nog :)

Smaskens är det helt klart. Sen är det lagom att gå runt och mysa i denna gullig stad en stund innan man åker hem :)


RSS 2.0