Äventyr :)

Nu har Nicke och jag varit ute på äventyr. Hela vägen till plugget och tillbaka.
Började med att jag var tvungen att lämna in lite papper som jag totalt glömt bort. Så jag tog med Nicke och tog tåget till flempan tur att det inte är så långt. Han skötte sig jättebra på perrongen när vi kom dit. Satt tyst och stilla, ibland förvånar han en. Han skötte sig även på tåget satt och tog det lugnt. Fast det var ju bara en station så han behövde ju inte vara så duktig allt för länge.
Sen var vi tvungana att åka den äckliga hissen som finns vid de långa rulltrapporna upp till sjukhuset. Den är inge rolig, gnisslar och skrammlar så att man tror att den ska falla ner närsomhelst. Dessutom var den otroligt smutsig den här gången. Ölbrukar och rester av gamla rakterer. Men han kan ju inte åka rulltrappa så vad göra.  Vi överlevde hissfärden och lämnade papprena där de skulle vara.

Sen kom det roliga att ta sig hem. Smart som man är bestämde vi oss för att gå hela vägen. Så nu sitter vi här med trötta fötter och fixar något att äta.

Galna som vi är också :) så ska vi snart ut i skogen och gå en lång promenad också. Sen äta middag oss mormor :) det ska bli gott.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0