Konditions träning

Hur konditions tränar man en hund?
Steg 1. släng ut lillebrosan i skogen och säg åt honom att springa. Släpp hunden efter en stund och låt honom springa efter.
steg 2. Spring själv åt andra hållet och ropa. Hunden kommer tillbaka i full fart.
Steg 3. Fråga hunden var brosan tog vägen, hunden drar iväg igen.

Fortsätt sedan så tills hunden är trött. Funka kanon på Nicke han hade jättekul och fick en massa motion. Tror att brosan hade lika kul han som han sprang. Bra att ha en brosa med kondis.
Dessutom så kasta vi ut brosan att gå ett spår åt oss. Nicke gick kanon fast det blev ett ganska långt spår vilket är bara bra. Men han missade flera saker på spåret men det var inte pinnarna de tog han med vanten och bollen struntade han i de gick han rakt över. Nåja det blev bra i alla fall i slutet. Och han hade ju så kul hunden. sen att vi var ute och gjorde markeringsövningar med Pia och Alex i morse gjorde ju bara dagen ännu bättre i Nickes ögon. Fast han har inte riktigt fattat det där med att ta rullen. Tror nästan hade hade gjort sig bra som skallhund. Fast det kanske är lite sent att träna om honom nu. Han fårt fortsätta som rull hund. Nästa hund kan vi göra till skallhund kanske.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0