lägre spår

Nu har vi varit på vårt första lägre spår någonsin. Vilket var bårde kul och inte kul. Han gick kanon på spåret med en 10 men matte var nervös och klantade till det på påsläppet osis där åkte vi ner. Glömde flytta linan från halsbandet till selen. Jaja alla gör sina missar ibland.

Lydnaden gick inget bra han var stirrig då vi började med den direkt efter bilfärden dit och tog spåret senare på kvällen. Och så fick vi start nr 1. så vi slutade på 150,75 lite osis hem och träna lydnad med andra ord. Och med mera störning så att han inte går och tittar på domare och publik hela tiden. Ska nog få folk att springa runt på plan när vi tränar kanske hjälper :) Sen hittade han domarens låda på budföring och den måste ju bara kollas innan vi kan komma till matte. Ibland är han bra söt alltså fast man blir irri på honom.

Men det jag var nervös för på lydnaden var ju platsliggning med skott. Det hade jag inte behövt vara han låg som en klippa trots att det kom hästar trande utanför plan också. Så det har han ju fattat och det är kul med tanke på hur mycket problem vi har haft med det. Så där är det en stolt 10.
Men med många nollor ja eller två i alla fall så räcker det inte när vi fick noll av ena domaren på krypet också. Vi ska med andra ord träna kryp, apportering och framför gående. Precis samma saker som alltid med andra ord. :) jaja vi har alltid något att göra i alla fall.

Men men nu dan efter är jag nöjd den första besvikelsen efter lydnaden som jag vet att han kan gå toppen har lagt sig. Vi blev godkända vilket ju inte är fy skam det heller. Och att ha gjorde spåret så bra trots att han dorg några meter iväg på ett viltspår innan han kom på vad det var han skulle göra spelar ju ingen roll. Vi kom runt hela på tiden och med alla pinnar. Snacka om att jag var nervös ända tills vi hittade första pinnen. Var han på rätt spår? men det var han ju det lilla fånet.

Så sammanfattnings vis så är vi ett ganska nöjt och trött godkänt lägre ekipage idag.


Kommentarer
Postat av: Britt-Marie o Totti

Grattis! Att bli godkänd på första försöket är ju inte illa. Uppflyttningen kommer nästa gång. Jösses vilken tävlingssäsong ni haft!

2009-05-22 @ 00:36:36
URL: http://www.tottskrutten.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0