Sök

Vi har kört sök hela helgen vilket har varit kul. I lördags hade vi prova på bruks på klubben där jag är med och hjälper till som instruktör. Så nicke fick gå 8 skick på okända figgar. Han skötte sig utmärkt förutom på ett skick då han belöna sig själv genom att krypa in under skynket och´stjäla godispåsen haha vilket fån han är.

I söndags skulle vi köra sök med gruppen. Men det var mycket dålig uppslutning i söndags. Pågrund av sjukdom hos hundar och förare, någon tävlade och någon hade inte bil. Så det kan bli ibland att allt kommer på en gång för alla. Hur som helst så slutade det med att vi var 3 st där som körde fast en av tjejerna hade med sig en kompis så det löste sig fint i alla fall. Alla 3 hundar gick bra, men Nicke hade lite egna ideer för sig. Han lyssnar mycket bättre nu för tiden men  att lyssna bra två dagar i rad det var för mycket tyckte han.

Jaja om en vecka är jag i Rom så då får Nicke ha vilovecka. Men på tisdag först ska vi bada honom och klippa tassar och nos lite. Resten ska få växa ut så ska vi se om vi kan få till en utställningsfrisyr så jag kan ställa ut honom till våren. Få se om det hinner växa så mycket tills dess.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0