Träning

Nu har man kommit tillbaka från Boden. Där vi var och hälsade på brosan som gör lumpen där uppe som spaningsoldat på I-19. Var riktigt kul att se hur han har det, testa hur maten smakar och hur de bodde. Samt se hela anläggningen. Medan stackars Nicke har varit hos mormor i 3 dagar och tyckt synd om sig själv. De har ju varit hemma för att se efter katten och så var ingen där ur familjen. Stackarn fick alltid gå hem utan att hitta matte :) osis Nicke.

Jaja det hela slutade att Nicke hittade sin älskade :) matte hemma i huset igen. När han kom hem med mormor med honom. Han var så lycklig i hela 5 min sen slocknade han på sängen och sov hela natten. Sen hamande han hos mormor igen på morgonen när jag skulle iväg och jobba. Stackarn aldrig är matte hemma numera. Men vi hann med en kort träning både på måndag och tisdag.

Så nu har vi börjat träna på Lkl 3 momenten. Snacka om att vi har att göra i vinter om vi ska göra debut på Apollogruppen 28 feb. Vi ska försöka göra debut då i alla fall. Sen hur det går är en annan sak. Sen ska vi träna agility hopp klass under vintern så får vi se om vi kan tävla i det också till våren. Skulle vara kul att testa i alla fall :)




Titta bara så snyggt han kan ta däcket :) han är en stjärna på det mesta min lilla vovve.
Pudel är en otroligt rolig ras man kan ha dem till så mycket. Synd bara att det inte finns några bra uppfödare av brukspudlar :) haha jag hade velat ha en.

Kommentarer
Postat av: Ellen

Det måste vara en stjärnfotograf som tagit bilden... :D

2009-10-08 @ 16:02:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0