sök träning

Idag var det sökträning igen, och Nicke gick kanon bra :) snygga raka skick och kom direkt på varenda inkallning i skogen, inte likt honom. Men gud så skönt att det börjar funka nu med inkallningarna, det har ju varit sådant slit med dem redan för början.
Hur som helst, han fick 6st hitta övningar som han gjorde galant, sen fick han en springare på slutet, så totalt 7 skick och på tillbaka vägen fick han göra en del markeringsövningar, måste lära honom backa till nästa vecka, dumt att jag inte lärt honom backa direkt från början, det får bli vår gå till jobbet övning på Å-vägen. Det blir kanon att nöta det där under den km som det är där över.

Då vår bil fortfarande är borta, eller ja borta och borta, den är ju upphittad och nu ska försäkringsbolaget göra en bedöming på vad det ska bli av den, hoppas vi får tillbaka den. Men Leffe hade tagit hem en firma bil som vi kunde låna, en trevlig bil att köra runt i, Nicke verkade trivas i den där bak också. Men det är klart, husse hade ju städad och bäddat med flyttfiltar därbak så det kunde ju inte bli bättre :)

Vi var en kort stund på klubben också och körde lite lydnad, men orkade inte någon längre stund, alltså 4 timmar i skogen tar mer än vad man tror. Så nu ska jag in i duschen och sedan göra lite tacogratäng till middag mums.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0