Sökträning

Idag var vi på klubben hela dagen :) Vi åkte ner tidigare för att hinna gå en sväng över fältet innan det var dags att börja med träningen. Nicke tyckte det var skönt att få röra lite på sig utan koppel på stora ytor :) blir inte så mycket med det här hemma då det är knädjup snö över allt och där man kan gå, där går ju alla andra också.
Fick några rikgit fina bilder från fältet och på Nicke :) skönt att ha en liten kamera också som är lätt att ta med överallt. Framför allt när man slarvat bort laddaren till den stora i flytten :(


Så vackert med det rinnande vattnet mot snön :)


Man blir trött av att sprina på fältet :)




Speciellt efter att man busat med Cleia som aldrig blir trött. Hon har en kondis som inte är av denna värld, den jycken.


Träning blev det också. Vi tränade framåtsändande, ett evighetsmoment känns det som :) men väldigt roligt att träna speciellt när man får hjälp av kompisarna. När någon annan kan kasta boll och klicka, går så mcyket bättre då. Och Nicke taggar igång ordentligt på att inte veta vart ifrån hans belöning ska komma :)

Nästa pass körde vi lite fotgående med störning, visst positionen blir helt kass när man gör det för han blir stressad. Men man kan inte träna två saker samtidigt, så position får jag köra ensam sen när jag kan få honom cool och koncenterad.



Sen var det ju en otroligt vacker himmel på kvällen :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0