Klubben igen

Nu är allt igång här hemma, vi har internet och digitalboxen har kommit igång :) Och fattar ni hur skönt det är att ha en diskmaskin :D hade näste glömt hur skönt det var efter ett år av handdisk, vi var lite oroliga att den inte skulle funka då det var den förra hyresgästen som lämnade kvar den, men den funkar kanon.

Imorse hittade Nicke och jag en underbar preomenadväg nere längs uttran, det var ett elljus spår, det är helt otroligt men alla promnad/motionslingor jag hittat här har elljusspår. Skönt det då kan man gå i skogen även på kvällarna, måste bara ta reda på när de släcks så man inte står mitt ute i skogen när det blir mörkt.

Nicke verkar komma till ro mer och mer nu i lägenheten, han skällde mycket de första 2 dagarna men det har lugnat ner sig. Nu när han börjar känna igen ljuden. Men han gillar inte hantverkarna, vi hade ju fått höra att allt skulle vara klart tills vi flyttade in. Men icke sa Nicke, badrummet är ej klart, vilket ju betyder att vi är utan dusch nu. Tur att det är nära hem till päronen och att bilen är lagad nu :) fick hem den igår jippie.
Vi har en liten toa som innehåller toa och handfat så vi klarar oss ju där, men hoppas verkligen att de blir klara snart, jobbigt att inte ha en egen dusch.

Men nu till titeln på detta blogg inlägg, ikväll bär det av till klubben för Nicke och mig och lite träning igen och lite möte. Vi har inte tränat på en månad nu, har kommit så mycket emellan, dels resan till göteborg sen julen och sen flytten. Så nu ska vi ligga i hårdträning så vi får ett LP3 i år för hoppningsvis :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0