Nicke mår bra

Hos vetrinären förr går så, skötte sig Nicke kanon :) som han alltid gör hos vetrinären. Skönt att ha en hund som inte är rädd för att gå dit. Han låg ner och kopplade på sidan i väntrumet och nästan sov.

När vi fick komma in fick vi träffa Christof, en mycket trevlig man, som verkade ha stor koll på vad han gjorde. Han kände igenom Nicke ordentligt, men fick ingen reaktion på bogen som jag misstänkte att det kunde vara. Men däremot en liten reaktion när han tryckte på vänster tass. Så han bestämde att vi borde röntga för att se så att inget var brutet, eller spruket inne i tassen. Så vi fick gå iväg till röntgen och Nicke skötte sig bra här också, han röntgades utan lugnade, så han skötte sig utmärkt. De två första bilderna visade inget brutet, däremot tre små gråa prickar som var något som inte skulle vara där. Så vetrinären klämde igenom tassen igen, och denna gång skrek Nicke i högan skyn och började morra. Han tycvte inte alls om Christof då, men han kom över det ganska snabbt och gick och små muttrade lite och gav Christof en puss sen. Så en till bild togs av den vänsta tassen. Den visade inget mera än de tre sakerna.

Så Nicke operades igår, pågrund av att vetrinären hittade dessa fistlar i hans vänstra tass. De låg längstfram i stora trampdyna. Han var väldigt glad när jag hämtade honom, när han hörde att jag var där, rusade han in och hoppade upp i knät och jag fick en stor puss :) Han viftade tydligt med det blåa bandage han fått om tassen och tyckte väldigt synd om sig själv.

Nu har han varit hemma en dag, han äter smärtstillande och inflammations hämande medicin och får gå med sko på tassen. Men annars är han som sig själv igen, han haltar inte ett dugg och är pigg och glad. Så skönt att se att det gick över så fort. Nu ska bara matte komma ihåg att ta det lugnt ett par dagar, tills såret läkt ihop ordentligt.


Kommentarer
Postat av: Jeannette

Skönt att det inte var värre, då är det snart full fart på er igen. Kram

2011-07-16 @ 23:19:33
Postat av: Marre&Rasmus

Härligt att det inte var som du först trodde, hu och att operationen gick bra. Snart är ni på banan igen ska du se... krya på din sötnosen där!



Här fick man också ett glatt besked att Rasmus nu kan utöka sin träning. Så snart ses vi på ute på klubben.



Ha det så gött så länge. Kramiz

2011-07-17 @ 14:27:08
URL: http://papillonbus.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0