Läger vecka med Anna Lövgren

Nu har vi avslutat en veckas lydnadsträning med Anna Lövgren, en jätteduktig tjej från Borås, och vi har haft väldigt roligt :) Massor av skratt och massor av bra tips.

Vi har verkligen fått en genomkörare denna vecka och det som Nicke och jag koncentrerade oss på var framåtsändade, kryp och inkallning med stå. Vi fick även lite bra tips på fria följet.





Nicke och jag tränar kryp.
Här fick vi tipset att krypa långa sträckor, så att sen när han ska krypa 8m på tävling, ska det inte kännas tugnt.
Fick även en del bra tips att köra med i svängarna :)



Vi tränade framåtsändande, och här låg vikten på att han skulle galoppera fram till gruppen. Vilket han gjorde kanon snyggt. Gillade speciellt sista dagen, där han verkligen tog i när han drog från mig, det brukar han inte göra annars.



Det gäller även att gå snyggt efter gruppen, han börjar bli bra på det, men märkte att han valde att gå mellan Pia och Marion, när de stod på en sidan. Främlingar var svårare att gå emellan. Så det får vi träna på. Annars är jag kanon nöjd med Nicke prestation på framåtsändandet denna vecka, nu ska vi bara fortsätta på samma sätt.



Vi tränade inkallning med stå, där fick, på denna bild Lena, hålla i hunden för att vi skulle få upp tempot också.



Nicke hade bra fart, för det mesta, han får ju sina ideer, att lite saker ska kollas på vägen. Då fick han skällning av Anna, sen gjorde han inte om det ;) Han fick nu på slutet av veckan fina ställande, man kunde verkligen se hur han tog i när han skulle bromsa :) matte så nöjd med sin lilla kille. Och det enda jag gjorde i skillnad var att ändra sättet jag sa stå på, från kort och hårt till ett längre mjukare stå. Då hann han uppfatta det på ett annat sätt, och stanna snyggt.



När det var så rysligt varmt på torsdagen så tog vi med hundarna ner till stranden och lät de svalka av sig lite i vattnet. Och tro det eller ej, men till och med Nicke bade, även om han fick en chock första gången han hamnade i vattnet.




Nicke och Cleia simmar.



Jag är blöt :) Men han tyckte det var kul, för när vi skulle gå därifrån, så rymde han tillbaka. Matte blev lite sur på honom, men ändå kul att se att hans rädsla för vatten börjar ge med sig.



Hela lägergänget på grillkvällen, vi hade en väldigt trevlig vecka :)



Tack Anna för alla bra tips och en mycket trevlig vecka :)

Nu har vi laddat upp denna vecka, nu är det träning som gäller fram till ungdoms-SM i Sala i Augusti.








Kommentarer
Postat av: Erika

Många roliga bilder i dagens inlägg - me like! Så söt han är, Nicke och vad kul med kurs!!!

2011-06-18 @ 14:47:23
URL: http://voff.pronoblem.se/
Postat av: Marre&Rasmus

Tack för att du delar med dig av allt det skojiga :) O vilket snyggt kryp sen då ;)



Ser att du har fullt upp, men skulle du kunna tänka dig att träna lite rally ute på klubben tillsamman med oss? Du får gärna hojta till när det passar er.



Ha det gött. Marre&Rasmus

2011-06-19 @ 09:45:12
URL: http://papillonbus.bloggplatsen.se/
Postat av: Anonym

Du och Nicke och alla andra verkar ha haft en underbar lägervecka. Kul att se och höra att både du och Nicke lärde er en massa nya saker.

Kram Mamma

2011-06-25 @ 21:34:25
Postat av: Anonym

Du och Nicke och alla andra verkar ha haft en underbar lägervecka. Kul att se och höra att både du och Nicke lärde er en massa nya saker.

Kram Mamma

2011-06-25 @ 21:35:49
Postat av: Anonym

Du och Nicke verkar ha haft en underbar lägervecka där ni lärt er massor. Kul att se Nicke bada.

Kram Mamma

2011-06-25 @ 21:37:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0