Agility Vovve

Nu har Nicke och jag kört vår första agility tävling :) En inofficiell tävling nere på Svenska Hundklubben i Södertälje. Vi startade i Startklass A och Hoppklass 1.

I startklass A var han lite ofokuserad och stannade upp och nosa och strosa mest runt, han var med andra ord inte riktigt med på vad vi skulle göra. Slalomet tog vi om 4-5 ggr innan vi kom igenom hela :) men kul hade vi och vi slutade otroligt nog på en 3:e plats och fick med oss en tekanna hem och en söt liten rosett :)

Sen var det dags att vänta och sen dags för att köra hoppklass 1 :) där var Nicke med på noterna och han gick så bra som han kan just nu i sin utbildning. Han klara allt galant utom där matte var otydlig i handlingen och i slalomet som jag vet att han inte kan, men vi behövde denna gång inte ta om det även om det inte gick så fort :) Men vi slutade 4 där. Så matte åkte hem och var kanon nöjd med sin lilla vovve.

Kanske kan bli en agility vovve av honom också om matte lägger ner lite mera tid på träning av kontaktfält, slalom och handling :) Att man ska behöva träna på allt.

Kommentarer
Postat av: Erika

Hihi! Vilka friskusar ni är! Det är bara att köra så att det ryker. Men synd att man ska behöva träna :D!

2011-05-14 @ 21:33:07
URL: http://voff.pronoblem.se/
Postat av: Anonym

Grattis, ja träna måste man för att bli bra. Men det viktigaste är att ha kul. Kram

2011-05-16 @ 08:36:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0