Göteborg

Ja, då är man i Göteborg igen, brukar hamna här några gånger per år, då syrran pluggar här. Nicke brukar få följa med ner, men inte denna gång. Han fick stanna hos mormor över helgen.
Då vi tog ledigt på både fredag och måndag så åkte vi på fredag morgon och kommer hem på måndag kväll. Så får vi se sen om Nicke killen har saknat oss något eller om han har trvits bra hos mormor med att äta och sova i 4 dagar. Han är på semester helt enkelt :)

Hela anledning till att vi åkte till Göteborg från början var att brosan och syrran skulle springa Göteborgsvarvet 21 km långt löparlopp. Leffe och jag var med som backup ifall någon av dem skulle svimma :)

Men de kom runt som de skulle, brosan på 1,32 och syrran på 1, 53. Ingen svimmade och ingen dog :) Men vi hade lite problem med att hitta varandra efter målgången, men tillslut hittade vi varandra, efter 2 timmar :) sen blev det kebab, hamburgare och sallad till middag.

Nu ska vi ut och shoppa lite i Göteborg, tror någon att man kan hitta något roligt till Nicke, han måste ju få en present när matte och husse vartit bort så länge från honom ;)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Mormor och Nicke var uppe och fikade hos oss på söndagen, Nicke blev så glad när han såg bilen och trodde han skulle hitta Carro. Så lite besviken såg han ut när han insåg att Carro inte gömde sig någonstans. Men han blev snart glad igen när han fick goda hundkex.

2011-05-23 @ 10:03:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0