Rallylydnad Fortsättning

Idag skulle vi till Gnesta och tävla rally fort, men eftersom det blivit så många starter så hade de flyttat tävlingsplatsen till Hagstumosse IP. Roligt att se en ny plats och bra att den var så trevlig, vi var på en fotbollsplan och det fanns en stor bra stuga med trevlig servering.

 

Vi hade en väldig tur med vädret också, mestadels sol en liten skur och molnligt med uppehåll när vi var inne på banan, perfekt nicke väder inte för varmt och inget regn :)

 

 

Så eftersom vi hade lite tur med vädret ;) så skrapade ihop 94 poäng, helt nöjd med detta, då vi hade en miss i kommunikationen som gjorde att han slog i hindret, men lika glad för det är han och nöjd med att ha klarat av en fortsättnings tävling till nu bara en kvar förhoppningsvis sen ska vi ut och börja traska på höger sida. Han börjar bli ganska bra på det men lite mera träning behövs för att jag ska vilja tävla med honom.

 

Veiron var med och tittade runt på över hundra hundar och människor, det är otroligt egentligen vilken stor sport rallyn har blivit på kort tid.

 

Men han tog det hela med ro :)

 

Liksom Nicke :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0